Onze opdrachtgevers

Twee teamleden mogen verwelkomen via Frontend Professionals, twee keer in de roos!

Webbio

Zoek je een recruiter, die echt naar je luistert en zijn best doet om samen met jou te werken aan je recruitment uitdagingen, dan heb je aan David een topper. Het fijn is ook dat hij je regelmatig update en inzicht geeft in de voortgang.

Codebeez BV

.Net Professionals zoekt, i.t.t. veel andere recruitmentbureaus, een lange termijn partnerschap op. Mede hierdoor al jaren een fijne relatie, goede kandidaten en een vlot proces.

Eurocom Group

Jullie stellen .Net professionals bij ons voor. Vaak goede passende kandidaten met voldoende ervaring. Communicatie gaat op een prettige en heldere manier. Afspraken worden netjes ingepland en bevestigd. Nadeel is dat je altijd naar het algemene nummer moet bellen en doorverbonden moet worden. Er is namelijk geen direct nummer bekend van het contactpersoon, tenzij deze specifiek wordt doorgegeven.

Voortman Steel Machinery

We werken al geruime tijd samen met Bas Koppes en het contact is altijd prettig en persoonlijk. Bas is echt geïnteresseerd in de uitdagingen waar BakerWare voor staat en weet daardoor waar we naar op zoek zijn. Door onze samenwerking hebben we al meerdere ambitieuze developers aan ons team toe kunnen voegen!

Bakerware BV

Tevreden over de dienstverlening. PHP Professionals weet goed wat voor type mensen wij zoeken en heeft al veel geschikte kandidaten bij ons geplaatst de afgelopen jaren.

IMPRES