NGage with us!

Wil jij 1000,- euro cash verdienen? Bij NGage Recruitment zijn wij  op zoek naar enthousiaste en ondernemende talenten. Talenten die geschikt zijn als kandidaten voor onze Recruitment Traineeship. Of talent met al meer professionele werkervaring en aan de slag willen gaan als Junior IT Recruiter. Talent dat wilt uitgroeien tot de young professional van de toekomst. Heb of ken jij in jouw netwerk dé ideale NGager? Iemand met een vlotte babbel, commerciële mindset en een flinke dosis ambitie? Iemand die bij onze kernwaarden past en ook te porren is voor een grap en een borrel? Dan ben jij misschien wel 1000.- euro rijker dan je denkt.

Ja! Ik wil die 1000 euro cash verdienen!

Onze NGager is iemand die

  • Een proactieve, enthousiaste en commerciële mindset heeft;
  • Sociaal, gedreven en competitief is;
  • 40 uur per week beschikbaar is;
  • Carrière wilt maken binnen de sales wereld;
  • Iemand die beschikt over een relevant HBO Bachelor of WO-diploma;
  • Iemand die bij voorkeur woont in de regio Hoorn/Enkhuizen/Volendam/Alkmaar

Hoe draag je jouw talent aan?

Denk jij nu direct aan jouw kroegmaat, zwager, oud klasgenoot, collega, oppas of sportvriend(in)? Pak dan nu je telefoon en en netwerken maar. Weet jij hem of haar te enthousiasmeren? Meld hem of haar dan aan via onderstaand contactformulier en wie weet is het dé match!

Goed om te weten(!): als jij meerdere potentiële NGagers in jouw netwerk hebt, mag je ze állemaal aanmelden.

En cashen maar?!

Wordt de door jou aangedragen kandidaat aangenomen? Cashen maar! De eerste 500.- euro is voor jou. Komt hij/zij vervolgens ook onze traineeship (3 maanden) door? Dan volgt de andere 500.- euro.

EASY TOCH?!

Ja! Ik wil die 1000 euro cash verdienen!