Over ons

Wij zijn NGage Recruitment B.V.; een Werving – en Selectiebureau dat zich sinds de oprichting in 2010 zeer snel en succesvol heeft ontwikkeld. Met onze werkmaatschappijen zijn we momenteel actief in een aantal niche-markten binnen de IT, namelijk PHP, Java, .NET, Frontend en Testing.

In totaal werken we met 31 collega’s en de cultuur binnen ons bedrijf valt te typeren als nuchter, hard werkend, humoristisch en wars van nietszeggende poespas. Wij behoren in alle markten tot de top van Nederland in de bemiddeling van ervaren IT specialisten bij gerenommeerde bedrijven door heel Nederland. Onze werkmaatschappijen zijn:

NGage
PHP Professionals Logo

PHP Professionals is specialist in het werven en selecteren van ervaren PHP ontwikkelaars door heel Nederland. De focus binnen onze zoektocht naar talent ligt op het gebied van web, internet, mobile en applicatieontwikkeling.

Met meerdere recruitment consultants, die allen verantwoordelijk zijn voor hun eigen regio, hebben we de afgelopen jaren al vele honderden ervaren ontwikkelaars aan een baan kunnen helpen.

Meer over PHP Professionals →
Java Professionals Logo

Java Professionals is een werving- en selectiebureau, gespecialiseerd in het verlenen van recruitmentdiensten op het gebied van Java.

Doordat wij toegewijde specialisten in huis hebben zorgen wij al meer dan 5 jaar voor een passende en persoonlijke ondersteuning in de bemiddeling tussen bedrijven en kandidaten.

Meer over Java Professionals →
NET Professionals Logo

.NET Professionals is een jonge en ambitieuze onderneming gericht op de werving en selectie van talentvolle .NET developers.

We werken vanuit een kern die betrokken en loyaal is. Daarnaast beschikken we over de juiste vakkennis, houden we van snelheid en geven iedereen de persoonlijke aandacht om de best passende functie te vinden.

Meer over .NET Professionals →
Testing Professionals Logo

Testing Professionals is een werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de werving en selectie van Testspecialisten.

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door professionaliteit, persoonlijke aandacht en gedegen vakkennis over software testing waardoor we door heel Nederland bekend staan als dé specialist in Testing recruitment.

Meer over Testing Professionals →
Frontend Professionals Logo

De vraag naar Frontend ontwikkelaars heeft de afgelopen jaren een ontzettende boost gekregen. Steeds vaker wordt er gezocht naar developers met uitstekende kennis van onder andere Javascript, ReactJS, AngularJS en NodeJS.

Deze vraag neemt alleen nog maar toe en door een focus puur op Frontend Professionals te leggen, proberen wij hier zo optimaal mogelijk in te voorzien.

Meer over Frontend Professionals →

De statistieken van NGage

28872
Kopjes koffie gedronken
1284
Ontwikkelaars aan een baan geholpen
489
Tevreden klanten
14463
Potjes mariokart
gespeeld