NGage in beeld

“Uitzicht op een (toekomstig) stadsstrand in Hoorn? NGage heeft het!”

Begin oktober is het dan eindelijk begonnen: het aanmaken van de oeverdijk die van schouwburg Het Park tot aan Schardam loopt. De gemeente Hoorn werkt de komende jaren aan de komst van een groot stadsstrand van 130 meter breed en 1 kilometer lang. Het kantoor van NGage Recruitment kijkt uit op het Markermeer waardoor wij het gehele proces van dichtbij kunnen meemaken.

Op het toekomstige stadsstrand wordt de mogelijkheid gecreëerd om te zonnen, te spelen, te sporten of om een kop koffie te drinken bij het strandpaviljoen. Het is de bedoeling dat het stadsstrand een plek wordt waar gedurende het hele jaar iets te beleven valt. Verder krijgt de Westerdijk als versterking een vijf meter brede berm aan de waterzijde van de bestaande dijk. Op de nieuwe berm wordt een fiets- en wandelpad gelegd die uitkijkt op het Markermeer.

De verwachting is dat eind 2021 de oeverdijk is aangelegd. Het definitieve ontwerp en de daarbij horende datum voor het gebruik van het stadsstrand is helaas nog niet bekend. Wel wordt er verwacht dat we vanaf de zomer 2022 gebruik kunnen maken van de oeverdijk als strand. Tot die tijd wacht ons NGage-team met smart op het moment dat wij kunnen proosten op het stadsstrand!

In onderstaande afbeelding is de meest recente plattegrond te zien van het stadsstrand. Zoals je ziet, zitten wij front row! Wil jij ook werken op een van de mooiste plekken in Hoorn? Bekijk dan onze vacaturepagina.

Meer weten over wat de stad Hoorn betekent voor NGage? Bekijk dan ook de blog van afgelopen zomer.

Bron: https://nieuws.hoorn.nl/Stadsstrand-westerdijk#!/welkom-copy