NGage in beeld

Stadsstrand Hoorn

Wij hebben een Stadsstrand in de achtertuin! Welk bedrijf kan dat nou zeggen?

Het eerste deel van het stadsstrand in Hoorn is open! Als strandliefhebbers konden wij niet wachten om onze achtertuin te ontdekken. En natuurlijk deden wij dat op onze eigen NGage-manier, met onze eigen NGage parasols, handdoeken en strandstoelen. Onder het genot van bubbels en flamuchen hebben wij geluncht op het strand. Er zullen dan ook nog vele gezellige VrijMibo’s volgen!

Ben jij nog niet in de gelegenheid geweest om een kijkje te nemen op het stadsstrand en vraag je je af wat er allemaal te doen is? Het eerste deel dat nu open is, biedt al verschillende activiteiten en faciliteiten. Zo is er een speciaal fitness- en calisthenicspark waar sportievelingen hun energie kwijt kunnen. Daarnaast is er een speelschip voor de kinderen, een foodtruck waar je heerlijk kunt smullen en een kleine speelplek waar de kleintjes zich kunnen vermaken.

Dat is nog niet alles! Naar verwachting is in de zomer van 2024 het gehele strand geopend, inclusief een strandtent, een beachvolleybalveld, een voetbalveld, fiets- en wandelpaden, een houten pad langs het water, meerdere parkeerterreinen, bruggen die het stadsstrand verbinden met de bestaande dijk en een grote zwemsteiger. Stel je eens voor, na een harde dag werken een duik nemen in het water!

Wat een luxe hebben wij dat het strand recht voor ons kantoor is. Vanuit ons kantoor hebben wij een prachtig uitzicht op het strand, op nog geen 5 minuten loopafstand. Heb jij ons kantoor al gespot vanaf het strand? Als je goed kijkt, zie je ons kantoor met het NGage Recruitment bord.


Denk jij nu na het lezen van dit blog, hé ik wil ook op zo’n fantastische locatie werken met dit prachtige uitzicht? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures.