NGage in beeld

Zomeruitje: zeiltocht, Pampus en 90’s at the beach

Afgelopen vrijdag was het eindelijk weer tijd voor ons jaarlijkse legendarische zomeruitje. Hoe de dag er precies uit zou gaan zien was nog een verrassing en daarom verschenen er vrijdagochtend 30 enthousiaste gezichtjes in de haven van Muiden. Hier stapten we op een enorme zeilboot, waar we onder het genot van een kopje koffie over het IJsselmeer voeren. Met de ochtendzon in ons gezicht hielpen we de schippers met het hijsen van de zeilen, maar konden we ook even relaxed beginnen aan de dag.

Uiteindelijk werd de rust verstoord en kwam er met volle vaart een speedboot op ons afgespurt. Twee mannen met bivakmutsen kwamen onze boot op met een duidelijk doel voor ogen: Jacco ontvoeren! Hij werd meegenomen op de speedboot, die zich snelde naar het eiland Pampus. Aan ons de taak om hem weer te vinden. Deze adrenaline stoot zorgde ervoor dat we eindelijk echt wakker waren en de dag kon beginnen. Eenmaal bij Pampus aangekomen, kregen we een rondleiding en zagen we onze gevangene Jacco terug. Wat we echter niet wisten, was dat we vanaf toen allemaal gevangen waren en dat we aan de hand van opdrachten onszelf weer van het eiland konden bevrijden. Het was een ochtend vol spanning, teamwork, hersenkrakers en andere gekkigheid. Eenmaal bevrijd genoten we van een overheerlijke lunch op het eiland, waarna we weer terug gingen naar het vaste land.

Vervolgens gingen we op pad naar Woerden, waar we incheckten in ons hotel en ons klaarmaakten voor de spetterende afsluiter van de dag: 90’s at the Beach festival! Met heel veel leuke (en foute) deuntjes, flitsende dansmoves, 90’s outfits, drankjes en heel veel gekkigheid was het een gouden avond.  En eerlijk is eerlijk, een hotelletje op 3 kilometer afstand was zo gek nog niet. Uiteindelijk lagen we allemaal, letterlijk en figuurlijk, voor Pampus.

Het was een onwijs geslaagde dag, waar we voorlopig nog niet over zijn uitgepraat en gelachen. Bedankt weer! De aftermovie vind je op onze socials en op ons YouTube-kanaal!