NGage in beeld

“Scoren voor Inloophuis Pisa: NGage & Hovocubo”

Wat is Scoren voor Inloophuis Pisa?

Zoals sommige van jullie misschien al voorbij hebben zien komen zet NGage Recruitment zich al een aantal maanden in voor Inloophuis Pisa. Inloophuis Pisa kenmerkt zich als gastvrij en bovenal warm huis, waar mensen uit West-Friesland die op wat voor manier dan ook te maken krijgen met kanker terecht kunnen.

Op diverse manieren organiseren wij intern acties om op een leuke manier geld op te halen. Oud NGager Kaj Bartele werd door deze actie op een idee gebracht. Sinds afgelopen maand treedt de actie van NGage Recruitment daarom ook buiten de kantoormuren…

Namens onder andere Kaj vermeldt zaalvoetbalclub Hovocubo uit Zwaag het logo van Inloophuis Pisa en NGage Recruitment op haar shirts. Het voetbalseizoen is net begonnen en om het jaar positief te beginnen hebben ze de actie Scoren voor Inloophuis Pisa opgezet. Met deze actie vragen ze bedrijven en supporters hen te sponsoren en hiermee geld op te halen voor Inloophuis Pisa. In ruil hiervoor werden de bedrijfslogo’s van de sponsoren op hun nieuwe t-shirts gedrukt door Duijn Teamsport. NGage Recruitment sponsort hen natuurlijk ook!

Daarnaast staan de logo’s van Golden Cut, Hommersen Solar, Express Alliance en Duijn Teamsport dit seizoen op de wedstrijdshirts. Afgelopen vrijdag 24 september waren de t-shirts voor de eerste keer ‘thuis’ te bewonderen tijdens de zaalvoetbalwedstrijd tegen Volendam.

Succes met Scoren voor Inloophuis Pisa dit seizoen mannen!