NGage in beeld

NGage Doet

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker voor ons. Daarom gaan wij ons ook in 2022 weer inzetten voor diverse goede doelen. Waar we ons vorig jaar hebben gefocust op het ophalen van geld voor Inloophuis Pisa, pakken we het dit jaar anders aan met onze zelfbedachte actie: NGage Doet!

Misschien heb je al eens van NL Doet gehoord? Het Oranje Fonds organiseert deze actie jaarlijks met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties. Nederlands krijgen op deze manier de kans om kennis te maken met vrijwilligersorganisaties bij hen in de buurt. Daarnaast is het ook een mooie manier om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Misschien is vrijwilligerswerk ook wel wat voor jou?

Alle NGagers krijgen komend jaar 1 of 2 vrije dagen waarop zij zich mogen inzetten voor een goed doel naar keuze. Of je nou bij de voedselbank, het buurthuis om de hoek of het  dierenasiel aan de slag gaat, als je er zelf maar een gevoel bij hebt.

In onze blogs kun je volgen waar onze NGagers de komende tijd aan de slag gaan en wat ze precies gaan doen. Chantal, Jessica en Romy zijn bij bejaardentehuis Westerhaven langsgegaan om een heerlijk rondje te wandelen met deze dames. Onwijs gezellig!

Houd deze pagina in de gaten voor meer updates en foto’s!