NGage in beeld

Hoornse Stadsfeesten powered by NGage Recruitment

Met trots mogen wij delen dat wij de komende jaren een van de hoofdsponsors van de Hoornse Stadsfeesten zijn. Al sinds 1998 barst dit 3-daagse evenement in juni los met optredens, activiteiten en diverse culturele uitspattingen voor jong en oud. Goed nieuws, want NGage wordt daar onderdeel van!

Toen we met de organisatie spraken over de mogelijke samenwerking kwamen organisatoren Ilja en Theo hun plan om de Stadsfeesten in de komnende jaren te verduurzamen. Hoe ze dat precies willen gaan doen is nog niet duidelijk, maar er liggen een paar ideetjes op de plan en NGage gaat ze helpen. We hebben veel zin in deze letterlijk en figuurlijk duurzame samenwerking, want we hebben nog een lange weg te gaan als we écht willen gaan verduurzamen.

Hoewel het plan nu nog in de kinderschoenen staat, beginnen we dit jaar met een groenere stroomvoorziening. Alle podia moeten natuurlijk van stroom worden voorzien en hoe fijn is het als dit op een groene manier kan. Over de toekomstige plannen later meer. Je kunt onze website en deze blogpost in de gaten houden voor eventuele updates.

Wie weet spot jij onze commercial dit jaar op de Roode Steen! Benieuwd naar het programma? Deze vind je op de webiste van de Hoornse Stadsfeesten!

Nieuwsgierig wat wij nog meer doen in de regio? Lees hier onze blogpost ‘NGage Doet’