NGage in beeld

“Geld Inzamelen voor Inloophuis Pisa”

Geld inzamelen voor een goed doel stond al een tijdje op de planning, maar hoe kies je dit goede doel? Al snel wisten we dat we ons wilden gaan inzetten voor een lokaal doel dat letterlijk en figuurlijk dicht bij ons staat. Dat is gelukt, want Inloophuis Pisa is om precies te zijn 10 minuten lopen vanaf ons kantoor. Na een leuk kennismakingsgesprek vorige maand kon het brainstormen beginnen. We hebben voor de komende maanden dan ook wat leuke acties opgezet, zodat we ons tot eind december voor Inloophuis Pisa kunnen inzetten. Hoe we dat precies gaan doen? Lees snel verder en volg vooral onze socials!

Over Inloophuis Pisa

Inloophuis Pisa is een organisatie die zich inzet voor mensen met kanker en hun naasten. Of je nou zelf kanker hebt (of hebt gehad) of dat iemand in je naaste omgeving kanker heef (of heeft gehad), iedereen is hier welkom. Een enthousiast en gemotiveerd team van gastvrouwen en activiteitenbegeleiders zet zich dagelijks in voor jong en oud. Hoewel kanker meestal niet het leukste onderwerp is om over te praten is de sfeer binnen Inloophuis Pisa plezierig en uitnodigend. Het is hier zeker niet alleen maar kommer en kwel! Er worden regelmatig leuke uitjes, activiteiten en themabijeenkomsten georganiseerd. Gedurende de coronacrisis was dit lastig en daarom kunnen ze wel een extra steuntje in de rug gebruiken.

Inloophuis Pisa meets NGage Recruitment

Vorige week kwamen Wiek en Mariska bij ons lang op kantoor om meer over Inloophuis Pisa te vertellen, vragen te beantwoorden en het team te enthousiasmeren over de samenwerking. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten waar je het nou precies voor doet! Het waren twee interessante en ook gezellige middagen die hebben gezorgd voor een gemotiveerde mindset binnen het team.

Geld inzamelen: hoe gaan wij dat doen?

De komende maanden gaan wij ons op diverse manieren voor Inloophuis Pisa inzetten. We hebben op kantoor een aantal doorlopende acties. Zo gaat een groot deel van het geld dat wordt opgehaald met de Junea snoepautomaat naar Inloophuis Pisa en kunnen collega’s elkaar op diverse manieren uitdagen om challenges aan te gaan en geld in te zamelen. De komende maanden zullen er daarnaast diverse evenementen, thema-avonden en andere activiteiten georganiseerd worden. Zo kunnen we het eind van dit jaar een mooie cheque overhandigen aan Inloophuis Pisa!

Vind je het leuk om onze inzamelingsacties te volgen? Houd dan vooral onze LinkedIn en Instagram in de gaten (@ngagerecruitment)!