NGage in beeld

NGage Doet – Fietsen voor Dress for Success

NGage sportshirts aan, opgepompte banden, gevulde flesjes water en een snackje voor onderweg. Goed voorbereid stapte een groot deel van Team Resource op de fiets afgelopen 22 mei. De bestemming: een retourtje Hoorn – Edam. Goed voor ruim 40KM.

Waarom zo veel kilometers trappen? Misschien heb je het al eens voorbij zien komen; NGage Doet. Alle medewerkers van NGage Recruitment krijgen de mogelijkheid om twee werkdagen in te zetten voor een goed doel of stichting. Team Resource heeft daarom gekozen voor niet zomaar een organisatie, namelijk Dress for Success. Zij helpen mensen in de bijstand met solliciteren door ze onder andere te voorzien van geschikte sollicitatiekleding. Een initiatief waar wij bij NGage Recruitment in geloven en achter staan. Om die reden heeft team Resource de te fietsen kilometers laten sponsoren door vrienden, familie, kennissen en collega’s. Het mooie bedrag van € 860,- is opgehaald en wordt natuurlijk volledig gedoneerd aan DressforSuccess. Lees hier meer over de organisatie!

De route stond van te voren al vast. Vanaf ons kantoor in Hoorn zou het hele team langs de IJsselmeerdijk richting Edam fietsen en weer terug. Helaas zijn er flink wat werkzaamheden aan de dijk. Ze zijn de weg aan het verbeteren en de dijk aan het versterken. Tijdens de tocht zijn meerdere pogingen gedaan om op de dijk te komen bij Schardam, Oosthuizen en Etersheim. Dat mocht niet baten. Om die reden hebben ze de route aan moeten passen en we zijn daarom via de N247 richting Edam gefietst. Goed voor uiteindelijk 43KM!

Het was een avontuurlijke tocht met veel gezelligheid. Hier en daar een spat regen, een koffiestop op een terras in Edam en natuurlijk de pracht van het typische stukje Noord-Holland. Er werd genoten van de natuur (Fazanten, Lepelaars, Roodborstjes en andere mooie vogels werden gespot) en er werd ook flink wat afgekletst. Even werd gedacht dat er een onweersbui aan zat te komen, maar dankzij een goede eindsprint is het uiteindelijk gelukt om in iets meer dan 140 min. terug aan te komen in Hoorn.

Moe, maar voldaan keerde Team Resource terug naar kantoor, plofte op de bank voor een goede pizza en een aflevering van First Dates. Al met al een zeer geslaagde dag!

M

Wil jij mee met het volgende uitstapje van Team Resource? Wij zoeken namelijk nog collega’s! Check de vacature hier!