Het team

Sinds de oprichting zijn we uitgegroeid tot een onderneming waarbij we altijd veel waarde hechten aan korte lijnen, hard werken met een hoge mate van werkplezier van onze eigen medewerkers. Maak hier kennis met ons team.

Partner & Senior Recruitment Consultant bij PHP Professionals

Binnen Ngage Recruitment ben ik werkzaam bij PHP Professionals. Als Recruitment Consultant ben ik verantwoordelijk voor het uit de brand helpen van bedrijven in de regio Utrecht. Wanneer bedrijven ons inschakelen is de nood vaak al aan de man en des te groter de dankbaarheid wanneer we de juiste persoon voor de openstaande vacature hebben gevonden. Daarnaast vind ik het dagelijkse contact met vele verschillende personen erg boeiend. Iedere developer heeft zijn of haar eigen verhaal en ik blijf het bijzonder vinden om in zo’n kort tijdsbestek een hechte band op te kunnen bouwen met iemand. In mijn privé leven zijn sport, familie, vertrouwen en integriteit belangrijk. Van mij als recruiter kun je dus verwachten dat ik op een eerlijke en transparante wijze ga vechten voor de overwinning (jouw nieuwe baan)!

Partner & Corporate Recruiter

Het vak Recruitment is in mijn ogen nog steeds een van de mooiste beroepen ter wereld maar is niet direct een functie waar je aan denkt na bijvoorbeeld je afstuderen. Juist doordat ik zelf 10+ jaar als Recruitment Consultant heb gewerkt, kan ik het vak met goede passie uitleggen en het is dan ook mijn taak binnen NGage Recruitment om nieuwe collega’s te vinden voor ons bedrijf.

Zelf ben ik opgegroeid in Enkhuizen maar inmiddels woon ik alweer 8 jaar in het prachtige Oudorp, gemeente Alkmaar. Ik heb gereisd door vele landen zoals Australië, Zuid-Amerika en Azië en spreek graag mensen die ook iets van de wereld hebben gezien en hou van de natuur. Ook vind ik het interessant om de laatste technische trends in de gaten te houden en ben iemand die de lift neemt in plaats van de trap. ( waar is hij anders voor uitgevonden? 🙂 )

Meer weten over NGage als bedrijf of mij als persoon? Ik ga graag het gesprek met je aan!

Partner & Senior Recruitment Consultant bij Testing Professionals

Na een mooie tijd als consultant bij Accenture ben ik inmiddels vanaf 2010 werkzaam binnen ons bedrijf en dagelijks haal ik veel voldoening uit de intensieve samenwerking die je gedurende het sollicitatieproces hebt met zowel klant als kandidaat. Het moment waarop je in het eindtraject samenwerkt met zowel klant als kandidaat om alles rond te krijgen geeft mij een soort wedstrijdspanning die nog altijd verslavend werkt. Inmiddels ken ik het klappen van de zweep wel aardig en is het leuk om, op basis van ervaring, jonge IT-ers ook advies te kunnen geven in waarom een bepaalde baan nou juist wel/niet bij ze past. Ondanks dat IT-recruitment als branche helaas geen al te beste naam heeft denk ik dat wij als bedrijf de juiste snaar raken door ten alle tijden vanuit het principe ‘behandel anderen zoals je zelf ook behandeld zou willen worden’ te werken. Mijn interesse in gadgets, films, gaming, sport en een goed biertje/wijntje deel ik met het gros van de IT-ers, dus genoeg gespreksstof is gegarandeerd. Hopelijk tot snel!

Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald of een nieuwe gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen. Een keer sparren? Neem vooral contact op!

Talent Officer

Jarenlang heb ik als Recruitment Consultant mensen de oren van het hoofd gekletst. Nooit doelloos en veelal met het beoogde resultaat. Op een persoonlijke, transparante en oprechte manier heb ik developers en bedrijven samen gebracht. Als Talent Coach deel ik mijn kennis en ervaring met onze recruiters om ze bij te staan in hun eigen ontwikkeling. Wees niet bang dat ze meer gaan praten, dit doen ze alleen wanneer dit onze dienstverlening richting jou ten goede komt!

Senior Recruitment Consultant bij .NET Professionals

Sinds begin 2015 werk ik binnen Ngage Recruitment met veel plezier als Recruitment Consultant bij .NET Professionals. Ik kom zelf uit Volendam, maar richt me hier op de noordelijke en oostelijke regio’s van ons land. Ik heb een achtergrond in HR en ben altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt en motiveert. Ik vind het dan ook leuk om uitgebreide gesprekken met kandidaten te voeren om te bespreken waar ze enthousiast van worden. Ik heb zo al veel ontwikkelaars kunnen helpen aan een nieuwe baan en heb veel klanten kunnen verblijden met een nieuwe collega. Door het persoonlijke contact met zowel ontwikkelaars als onze klanten en de betrokkenheid bij het hele proces doe ik dit nog steeds met veel enthousiasme en plezier!

Resource Consultant bij Frontend Professionals

Mijn naam is Kim Schuitemaker en ik ben werkzaam als Resource Consultant bij Frontend Professionals. Momenteel studeer ik bestuurs- en organisatiewetenschap aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik heb voor mijn tweede jaar de richting organisatiewetenschap gekozen en wilde graag praktijk ervaring opdoen naast mijn studie. Doormiddel van LinkedIn kwam ik bij Frontend Professionals terecht. Het is ontzettend leuk om veel te leren en hiernaast ook nog eens creatief bezig te kunnen zijn met bijvoorbeeld vacatures en social media posts. Het team is nuchter, gedreven en gezellig waardoor ik mij snel thuis voelde!

Principal Consultant bij Frontend Professionals

Na een HBO studie, een wereldreis en een eerste baan ben ik in 2014 bij Java Professionals terecht gekomen. De afgelopen jaren heb ik onwijs veel geleerd en heb ik vele ontwikkelaars van verschillende niveaus en bedrijven geholpen met hun zoektocht naar een nieuwe baan of collega. Sinds 2017 heb ik de overstap gemaakt naar Frontend Professionals. Iedere persoon en situatie is uniek en heeft een andere achtergrond. Door daar rekening mee te houden en te kijken naar de wensen en ambities die iemand heeft probeer ik de samenwerking te optimaliseren. Hierdoor verloopt dit vrijwel altijd goed en tijdens ieder proces leer ik iets nieuws! Iemand feliciteren aan het eind van een traject met een nieuwe baan of -collega geeft daardoor een onwijs voldaan gevoel!

Recruitment Consultant bij Java Professionals

Na het behalen van mijn Bachelor Sport, Management & Ondernemen aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij Java Professionals. Na drie jaar met veel plezier voor deze organisatie gewerkt te hebben, ben ik intern geswitcht naar Frontend Professionals omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en graag wilde helpen bij de uitbreiding van deze zusterorganisatie. Daarnaast zoek ik ook de verbreding op door onder andere bezig te zijn met online marketing. In eerste instantie door middel van scholing om het op termijn in het werkveld toe te kunnen passen. De veelzijdigheid en het gevarieerde werk maakt het dat iedere dag weer een nieuwe uitdaging is. Mijn streven is het om iedere Frontend ontwikkelaar in de regio te helpen in de zoektocht naar zijn ideale baan!

Recruitment Consultant bij .NET Professionals

Mijn naam is Kaj Bartele en werk als Recruitment Consultant bij .NET Professionals. Na mijn studie en een half jaar als duikinstructeur in Thailand te hebben gewerkt ben ik weer terug op ‘het oude nest’ in Hoorn. De wereld van programmeren heeft mij altijd bezig gehouden en daarom is het des te leuker nu met developers te werken. Om tijdens een gesprek erachter te komen wat iemand precies wilt en zoekt en vervolgens de juiste job en kandidaat te kunnen matchen is waar ik dit werk voor doe. Het is een bonus over de vele interesses mee te mogen praten en raakvlakken tegen te komen zoals sport en of D&D spelen!

Recruitment Consultant bij PHP Professionals

Het dagelijkse contact met verschillende personen met ieder een eigen verhaal spreekt mij enorm aan. Dit was voor mij ook de reden om de studie HRM te gaan volgen. Na het behalen van deze bachelor diploma ben ik werkzaam geweest als directiesecretaresse waarin klantcontact centraal stond. In mijn huidige rol als recruitment consultant hecht ik veel waarde aan het opbouwen van een goede band met zowel kandidaten als klanten. Mijn doel is behaald wanneer ik voor deze mensen daadwerkelijk iets kan betekenen, door hen te helpen in de zoektocht naar de ideale baan en kandidaat!

Recruitment Consultant bij Java Professionals

Vanuit de opleiding Human Resource Management ben ik in de recruitment gerold. De keuze voor mij om aan de slag te gaan bij Java Professionals was voor mij simpel. Als recruiter krijg ik hier echt de tijd om een kandidaat goed te leren kennen. Deze tijd is nodig om iemands behoefte in kaart te brengen en om scherp te krijgen waar iemand nog in kan groeien. Naast het dynamische en fijne team waar ik in werk heb je binnen de IT ook te maken met fijne kandidaten om mee samen te werken. IT’ers zijn open en vriendelijke mensen met een goed stel hersens. Het verassen van hen met de droombaan waarvan zij amper wisten dat deze bestond maakt mijn werk leuk en uitdagend.

Recruitment Consultant bij Java Professionals

Al vanaf mijn jonge jaren was ik geïnteresseerd in technologie. Toch besloot ik destijds mijn interesse niet verder te ontwikkelen in een beroep. Ik besloot om me eerst te gaan ontwikkelen tot een teamleider binnen de supermarktwereld. Dit bracht mij de vaardigheden die ik nodig had om constructieve gesprekken met mensen te voeren en dit om te zetten in acties. Na mijn carrière in de supermarkt ben ik me gaan richten op de menselijke psychologie door de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam en heb ik geruim een jaar werkervaring opgedaan. Door de zorg en daarbij de sterk psychologische kant van het werk ontwikkelde ik de competenties om innerlijke drijfveren bij mezelf en anderen te kunnen herkennen.

In mijn huidige werk als Recruitment Consultant bij Java Professionals kan ik een perfecte combinatie maken tussen mijn interesse voor technologie, het voeren van constructieve en ontwikkelingsgerichte gesprekken en het analyseren van innerlijke drijfveren. Ik ben dan ook erg geïnteresseerd in mijn medemens en wat zij nodig hebben om de volgende stap in hun ontwikkeling te kunnen maken. Ik zorg graag voor verbinding tussen mensen, sta dan ook graag naast mensen en weet ik van aanpakken.

Office Manager

Binnen NGage Recruitment ben ik werkzaam als Office Manager. Met een achtergrond in de Project- en Traffic Management, nu overgestapt naar kantoor management. Van regelen, organiseren, bedenken en uitvoeren tot het zijn van de technische dienst en interieurontwerpster, Office Manager bij NGage is een heerlijk diverse functie.

Vooral het enthousiasme van de mensen en de sfeer binnen NGage is best uitzonderlijk. Hard werken staat voorop, maar lachen met elkaar en iedereen een prettige werkplek willen bieden is net zo belangrijk. Ik ga dan ook met veel plezier naar mijn werk.

Resource Consultant bij .NET Professionals

Mijn naam is Romy en ik ben werkzaam als Resource Consultant bij .NET Professionals. Na mijn Bachelor Bestuurs- & Organisatiewetenschap en een fulltime bestuursjaar te hebben afgerond, was ik in de zomervakantie van 2018 toe aan een baan waarin ik zowel kon blijven leren als daadwerkelijk kon gaan doen. Bij .NET Professionals heb ik deze baan gevonden! Het op zoek gaan naar en enthousiasmeren van gedreven kandidaten, allemaal met hun eigen kennis en ervaring, geven mij veel voldoening. Iedere dag spreek ik nieuwe mensen en hoor ik verhalen die weer bijdragen aan mijn kennis van de .NET markt. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt in het (her)schrijven van vacatures en het plaatsen van social media posts. Al met al zorgen deze aspecten, naast een ontzettend gezellig en gemotiveerd team, ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

Recruitment Consultant bij .NET Professionals

Sinds Juli 2018 ben ik werkzaam als Recruitment Consultant binnen het leuke team van .NET Professionals. Tijdens mijn studie Rechten aan de Universiteit Leiden werd het mij duidelijk dat een baan als jurist toch niet helemaal bij mij zou passen. Wel had ik altijd al veel affiniteit met communicatie en als Recruitment Consultant ga ik uitgebreide gesprekken aan met kandidaten om te horen wat hen enthousiast maakt en wat zij belangrijk vinden in een nieuwe baan. Voor hen kan ik soms een luisterend oor zijn en hen daarnaast helpen door advies te geven in hun zoektocht en dat geeft mij veel voldoening. Door de uitgebreide gesprekken probeer ik een zo goed mogelijke match te maken en het geeft mij enorm veel energie als ik zowel de kandidaat heb kunnen helpen aan zijn of haar perfecte baan en de klant aan een enthousiaste collega.

Resource Consultant bij Frontend Professionals

Mijn naam is Madelief Sienema en ik ben werkzaam als Resource Consultant bij Frontend Professionals. Ik studeer momenteel Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en wilde hiernaast graag een toffe en leerzame bijbaan. Toen ik de vacature voor Resource Consultant hier op de website las was ik gelijk enthousiast. Tijdens mijn opleiding moet ik veel schrijven en hebben we het veel over social media en de functies daarvan. Mijn opleiding is vrij theoretisch en bij Frontend Professionals kan ik deze theorie toepassen bij het zoeken van enthousiaste kandidaten. Het leuke hieraan is dat ik met veel verschillende mensen in contact kom en dat je hierbij soms het gevoel hebt dat je de kandidaten echt leert kennen. Elke dag heb ik weer nieuwe uitdagingen en dit samen met een groep gezellige, humorvolle collega’s maakt geen werkdag saai!

Resource Consultant bij Java Professionals

Ik ben Romy Wemer, 19 jaar oud en werkzaam als Resource Consultant bij Java Professionals. Toen ik zocht naar een uitdagende baan met flexibele tijden naast mijn studie, stuitte ik via een klasgenootje op Java Professionals. Als Resource Consultant streef ik ernaar wervende vacatures te schrijven en goede kandidaten te vinden. Dit dynamische en sfeervolle bedrijf geeft mij daar alle tools voor. Naast dat het team energiek en gezellig is, wordt er ook hard gewerkt om met zijn allen mooie resultaten te behalen. Hierom zat ik bij Java Professionals meteen op mijn plek, langs de zijlijn staan en roepen is namelijk niet mijn stijl.

Resource Consultant bij PHP Professionals

Mijn naam is Annick Vrolijk, 20 jaar oud en ik ben werkzaam als Resource Consultant bij PHP Professionals. Ik studeer momenteel Commerciële Economie (Digital Marketing) aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier leer ik hoe de digitale wereld de toekomst gaat veroveren. Daarom was ik meteen verkocht toen ik benaderd werd voor een nieuwe uitdaging bij PHP Professionals. Met mijn theoretische kennis over alles wat te maken heeft met digitale media, heb ik nu de kans gekregen om ervaring in de praktijk op te doen bij PHP Professionals.

Voldoening haal ik uit het schrijven van wervende vacatures en uiteindelijk de selectie hiervoor te vinden. Samen met mijn gezellige team is het iedere dag weer een uitdaging om de beste kandidaten te vinden voor de beste bedrijven!

Recruitment Consultant bij PHP Professionals

Na het afronden van de opleiding International Business & Management Studies, ben ik met veel enthousiasme aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij PHP Professionals. Naast de diversiteit van het werk en de leuke collega’s, haal ik mijn voldoening vooral uit het feit dat je echt iets kan betekenen voor zowel het bedrijf als de ontwikkelaar. Dit maakt dat ik dagelijks met veel plezier te werk ga. Ik heb de verantwoordelijkheid gekregen over de provincies Noord-Holland en Utrecht. Binnen deze regio’s ga ik me hard maken om enerzijds bedrijven zo goed mogelijk te assisteren bij het invullen van openstaande vacatures. Anderzijds help ik ontwikkelaars in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Door middel van uitgebreide gesprekken met beide partijen breng ik de wensen en behoeften in kaart, met als doel een zo goed mogelijke match vinden.

Recruitment Consultant bij PHP Professionals

Na mijn studie Militaire Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik in 2019 aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij PHP Professionals. Vanuit mijn wetenschappelijke opleiding breng ik een stukje kritisch denken mee. Hierdoor ben ik altijd benieuwd naar de dieperliggende drijfveren van de mensen waarmee ik in contact kom. Ik ben er van overtuigd dat degene die binnen dit vak de juiste vragen stelt, het best zijn werk kan doen voor de kandidaat. Vanuit de informatie die je opdoet een ideale match maken, is een van de tofste dingen die er is! Om dit binnen de uitdagende en dynamische wereld van de IT te doen, maakt het alleen maar mooier.

Resource Consultant bij PHP Professionals

Mijn naam is Cindy Engel en ik ben werkzaam bij PHP Professionals als Resource Consultant. Ik zit nu in het derde jaar van de studie Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het afronden van mijn stage in januari 2019 wilde ik graag mijzelf (nog) verder ontwikkelen in het vak HR, dus was ik op zoek naar een bijbaantje wat daarbij aansluit. In mijn zoektocht kwam ik direct iets tegen wat mij aansprak en mijn aandacht greep: de vacature als Resource Consultant bij NGage Recruitment! Een baan waar ik meer ervaring kan opdoen en mijn kennis kan verbreden over werving en selectie. Elke dag een nieuwe uitdaging waar ik mijn creativiteit en energie in kwijt kan: vacatures schrijven en hunten naar de beste kandidaten!

Recruitment Consultant bij PHP Professionals

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik vier maanden gaan backpacken in Zuidoost-Azie waar ik veel heb geleerd over cultuur en mensen heb ontmoet uit alle hoeken van de wereld. Sinds maart 2019 ben ik werkzaam als recruitment consultant binnen PHP Professionals, waarbij ik mij puur en alleen richt op de PHP markt. Deze specialisatie geeft mij veel meer inlevingsvermogen in zowel klant als kandidaat, wat zorgt voor een betere samenwerking.

Tijdens het contact met bedrijven en programmeurs maak ik graag gebruik van mijn opgedane sociale- en communicatieve vaardigheden. Het in kaart brengen van de behoeften van beide partijen geeft mij veel energie waarbij ik streef naar de ideale match tussen bedrijf en programmeur!