Het team

Sinds de oprichting zijn we uitgegroeid tot een onderneming waarbij we altijd veel waarde hechten aan korte lijnen, hard werken met een hoge mate van werkplezier van onze eigen medewerkers. Maak hier kennis met ons team.

Partner & Senior Recruitment Consultant bij PHP Professionals

Binnen Ngage Recruitment ben ik werkzaam bij PHP Professionals. Als Recruitment Consultant ben ik verantwoordelijk voor het uit de brand helpen van bedrijven in de regio Utrecht. Wanneer bedrijven ons inschakelen is de nood vaak al aan de man en des te groter de dankbaarheid wanneer we de juiste persoon voor de openstaande vacature hebben gevonden. Daarnaast vind ik het dagelijkse contact met vele verschillende personen erg boeiend. Iedere developer heeft zijn of haar eigen verhaal en ik blijf het bijzonder vinden om in zo’n kort tijdsbestek een hechte band op te kunnen bouwen met iemand. In mijn privé leven zijn sport, familie, vertrouwen en integriteit belangrijk. Van mij als recruiter kun je dus verwachten dat ik op een eerlijke en transparante wijze ga vechten voor de overwinning (jouw nieuwe baan)!

Partner & Corporate Recruiter

Het vak Recruitment is in mijn ogen nog steeds een van de mooiste beroepen ter wereld maar is niet direct een functie waar je aan denkt na bijvoorbeeld je afstuderen. Juist doordat ik zelf 10+ jaar als Recruitment Consultant heb gewerkt, kan ik het vak met goede passie uitleggen en het is dan ook mijn taak binnen NGage Recruitment om nieuwe collega’s te vinden voor ons bedrijf.

Zelf ben ik opgegroeid in Enkhuizen maar inmiddels woon ik alweer 8 jaar in het prachtige Oudorp, gemeente Alkmaar. Ik heb gereisd door vele landen zoals Australië, Zuid-Amerika en Azië en spreek graag mensen die ook iets van de wereld hebben gezien en hou van de natuur. Ook vind ik het interessant om de laatste technische trends in de gaten te houden en ben iemand die de lift neemt in plaats van de trap. ( waar is hij anders voor uitgevonden? 🙂 )

Meer weten over NGage als bedrijf of mij als persoon? Ik ga graag het gesprek met je aan!

Partner & Senior Recruitment Consultant bij Testing Professionals

Na een mooie tijd als consultant bij Accenture ben ik inmiddels vanaf 2010 werkzaam binnen ons bedrijf en dagelijks haal ik veel voldoening uit de intensieve samenwerking die je gedurende het sollicitatieproces hebt met zowel klant als kandidaat. Het moment waarop je in het eindtraject samenwerkt met zowel klant als kandidaat om alles rond te krijgen geeft mij een soort wedstrijdspanning die nog altijd verslavend werkt. Inmiddels ken ik het klappen van de zweep wel aardig en is het leuk om, op basis van ervaring, jonge IT-ers ook advies te kunnen geven in waarom een bepaalde baan nou juist wel/niet bij ze past. Ondanks dat IT-recruitment als branche helaas geen al te beste naam heeft denk ik dat wij als bedrijf de juiste snaar raken door ten alle tijden vanuit het principe ‘behandel anderen zoals je zelf ook behandeld zou willen worden’ te werken. Mijn interesse in gadgets, films, gaming, sport en een goed biertje/wijntje deel ik met het gros van de IT-ers, dus genoeg gespreksstof is gegarandeerd. Hopelijk tot snel!

Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald of een nieuwe gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen. Een keer sparren? Neem vooral contact op!

Recruitment Consultant bij PHP Professionals

Al jaren ben ik actief als PHP recruiter in de regio's Noord & Oost en nog steeds doe ik het met ontzettend veel plezier. Het voelt goed om (soms lastige) wensen te vertalen naar concreet resultaat voor zowel developers als bedrijven. Verwacht geen ja-knikker wanneer je me spreekt. Ik zal je soms goed aan de tand voelen, maar altijd met als doel om de service richting jouw ten goede te komen. Ik praat veel, maar nooit doelloos. Mocht je wel doelloos willen ouwehoeren moet je over sport, muziek of festivals beginnen. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Senior Recruitment Consultant bij .NET Professionals

Sinds begin 2015 werk ik binnen Ngage Recruitment met veel plezier als Recruitment Consultant bij .NET Professionals. Ik kom zelf uit Volendam en richt me hier op de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Ik heb een achtergrond in HR en ben altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt en motiveert. Ik vind het dan ook leuk om uitgebreide gesprekken met kandidaten te voeren om te bespreken waar ze enthousiast van worden. Ik heb zo al veel ontwikkelaars kunnen helpen aan een nieuwe baan en heb veel klanten kunnen verblijden met een nieuwe collega. Door het persoonlijke contact met zowel ontwikkelaars als onze klanten en de betrokkenheid bij het hele proces doe ik dit nog steeds met veel enthousiasme en plezier!

Principal Consultant bij Frontend Professionals

Na een HBO studie, een wereldreis en een eerste baan ben ik in 2014 bij Java Professionals terecht gekomen. De afgelopen jaren heb ik onwijs veel geleerd en heb ik vele ontwikkelaars van verschillende niveaus en bedrijven geholpen met hun zoektocht naar een nieuwe baan of collega. Sinds 2017 heb ik de overstap gemaakt naar Frontend Professionals. Iedere persoon en situatie is uniek en heeft een andere achtergrond. Door daar rekening mee te houden en te kijken naar de wensen en ambities die iemand heeft probeer ik de samenwerking te optimaliseren. Hierdoor verloopt dit vrijwel altijd goed en tijdens ieder proces leer ik iets nieuws! Iemand feliciteren aan het eind van een traject met een nieuwe baan of -collega geeft daardoor een onwijs voldaan gevoel!

Recruitment Consultant bij Java Professionals

Na het behalen van mijn Bachelor Sport, Management & Ondernemen aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij Java Professionals. Na drie jaar met veel plezier voor deze organisatie gewerkt te hebben, ben ik intern geswitcht naar Frontend Professionals omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en graag wilde helpen bij de uitbreiding van deze zusterorganisatie. Daarnaast zoek ik ook de verbreding op door onder andere bezig te zijn met online marketing. In eerste instantie door middel van scholing om het op termijn in het werkveld toe te kunnen passen. De veelzijdigheid en het gevarieerde werk maakt het dat iedere dag weer een nieuwe uitdaging is. Mijn streven is het om iedere Frontend ontwikkelaar in de regio te helpen in de zoektocht naar zijn ideale baan!

Office Manager

Na ruim vier jaar als Recruitment Consultant bij PHP Professionals te hebben gewerkt, heb ik binnen NGage de switch gemaakt naar de functie als Office Manager. In deze functie is het iedere dag een uitdaging om het reilen en zeilen binnen het bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen. We werken in een heel fijn en gezellig team, dit maakt dan ook dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

Recruitment Consultant bij Java Professionals

Vanuit de opleiding Human Resource Management ben ik in de recruitment gerold. De keuze voor mij om aan de slag te gaan bij Java Professionals was voor mij simpel. Als recruiter krijg ik hier echt de tijd om een kandidaat goed te leren kennen. Deze tijd is nodig om iemands behoefte in kaart te brengen en om scherp te krijgen waar iemand nog in kan groeien. Naast het dynamische en fijne team waar ik in werk heb je binnen de IT ook te maken met fijne kandidaten om mee samen te werken. IT’ers zijn open en vriendelijke mensen met een goed stel hersens. Het verrassen van hen met de droombaan waarvan zij amper wisten dat deze bestond maakt mijn werk leuk en uitdagend.

Recruitment Consultant bij Java Professionals

Al vanaf mijn jonge jaren was ik geïnteresseerd in technologie. Toch besloot ik destijds mijn interesse niet verder te ontwikkelen in een beroep. Ik besloot om me eerst te gaan ontwikkelen tot een teamleider binnen de supermarktwereld. Dit bracht mij de vaardigheden die ik nodig had om constructieve gesprekken met mensen te voeren en dit om te zetten in acties. Na mijn carrière in de supermarkt ben ik me gaan richten op de menselijke psychologie door de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam en heb ik geruim een jaar werkervaring opgedaan. Door de zorg en daarbij de sterk psychologische kant van het werk ontwikkelde ik de competenties om innerlijke drijfveren bij mezelf en anderen te kunnen herkennen.

In mijn huidige werk als Recruitment Consultant bij Java Professionals kan ik een perfecte combinatie maken tussen mijn interesse voor technologie, het voeren van constructieve en ontwikkelingsgerichte gesprekken en het analyseren van innerlijke drijfveren. Ik ben dan ook erg geïnteresseerd in mijn medemens en wat zij nodig hebben om de volgende stap in hun ontwikkeling te kunnen maken. Ik zorg graag voor verbinding tussen mensen, sta dan ook graag naast mensen en weet ik van aanpakken.

Office Manager

Binnen NGage Recruitment ben ik werkzaam als Office Manager. Met een achtergrond in de Project- en Traffic Management, nu overgestapt naar kantoor management. Van regelen, organiseren, bedenken en uitvoeren tot het zijn van de technische dienst en interieurontwerpster, Office Manager bij NGage is een heerlijk diverse functie.

Vooral het enthousiasme van de mensen en de sfeer binnen NGage is best uitzonderlijk. Hard werken staat voorop, maar lachen met elkaar en iedereen een prettige werkplek willen bieden is net zo belangrijk. Ik ga dan ook met veel plezier naar mijn werk.

Recruitment Consultant bij .NET Professionals

Mijn naam is Romy en ik ben na 2 jaar parttime gewerkt te hebben als Resource Consultant sinds augustus 2020 werkzaam als Recruitment Consultant bij .NET Professionals. Na het afronden van mijn Master Communicatie, Beleid en Management heb ik nu de stap gezet naar recruiter en dit bevalt mij zeer goed. Het helpen van gedreven kandidaten, allemaal met hun eigen kennis en ervaringen, bij het vinden van hun nieuwe uitdaging geven mij veel voldoening. Iedere dag spreek ik nieuwe mensen en hoor ik verhalen die een nieuw perspectief bieden op de .NET markt. Het is voor mij van grote waarde dat ik zowel kandidaten als bedrijven kan helpen in hun zoektocht naar enerzijds een nieuwe baan of anderzijds .NET talent. Al met al zorgen deze aspecten, naast een ontzettend gezellig en gemotiveerd team, ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

Resource Consultant bij Frontend Professionals

Mijn naam is Madelief Sienema en ik ben werkzaam als Resource Consultant bij Frontend Professionals. Ik studeer momenteel Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en wilde hiernaast graag een toffe en leerzame bijbaan. Toen ik de vacature voor Resource Consultant hier op de website las was ik gelijk enthousiast. Tijdens mijn opleiding moet ik veel schrijven en hebben we het veel over social media en de functies daarvan. Mijn opleiding is vrij theoretisch en bij Frontend Professionals kan ik deze theorie toepassen bij het zoeken van enthousiaste kandidaten. Het leuke hieraan is dat ik met veel verschillende mensen in contact kom en dat je hierbij soms het gevoel hebt dat je de kandidaten echt leert kennen. Elke dag heb ik weer nieuwe uitdagingen en dit samen met een groep gezellige, humorvolle collega’s maakt geen werkdag saai!

Resource Consultant bij Java Professionals

Ik ben Romy Wemer, 19 jaar oud en werkzaam als Resource Consultant bij Java Professionals. Toen ik zocht naar een uitdagende baan met flexibele tijden naast mijn studie, stuitte ik via een klasgenootje op Java Professionals. Als Resource Consultant streef ik ernaar wervende vacatures te schrijven en goede kandidaten te vinden. Dit dynamische en sfeervolle bedrijf geeft mij daar alle tools voor. Naast dat het team energiek en gezellig is, wordt er ook hard gewerkt om met zijn allen mooie resultaten te behalen. Hierom zat ik bij Java Professionals meteen op mijn plek, langs de zijlijn staan en roepen is namelijk niet mijn stijl.

Resource Consultant bij Frontend Professionals

Mijn naam is Kim Schuitemaker en ik ben werkzaam als Resource Consultant bij Frontend Professionals. Momenteel studeer ik bestuurs- en organisatiewetenschap aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik heb voor mijn tweede jaar de richting organisatiewetenschap gekozen en wilde graag praktijk ervaring opdoen naast mijn studie. Doormiddel van LinkedIn kwam ik bij Frontend Professionals terecht. Het is ontzettend leuk om veel te leren en hiernaast ook nog eens creatief bezig te kunnen zijn met bijvoorbeeld vacatures en social media posts. Het team is nuchter, gedreven en gezellig waardoor ik mij snel thuis voelde!

Recruitment Consultant bij PHP Professionals

Na het afronden van de opleiding International Business & Management Studies, ben ik met veel enthousiasme aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij PHP Professionals. Naast de diversiteit van het werk en de leuke collega’s, haal ik mijn voldoening vooral uit het feit dat je echt iets kan betekenen voor zowel het bedrijf als de ontwikkelaar. Dit maakt dat ik dagelijks met veel plezier te werk ga. Ik heb de verantwoordelijkheid gekregen over de provincies Noord-Holland en Utrecht. Binnen deze regio’s ga ik me hard maken om enerzijds bedrijven zo goed mogelijk te assisteren bij het invullen van openstaande vacatures. Anderzijds help ik ontwikkelaars in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Door middel van uitgebreide gesprekken met beide partijen breng ik de wensen en behoeften in kaart, met als doel een zo goed mogelijke match vinden.

Recruitment Consultant bij PHP Professionals

Na mijn studie Militaire Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik in 2019 aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij PHP Professionals. Vanuit mijn wetenschappelijke opleiding breng ik een stukje kritisch denken mee. Hierdoor ben ik altijd benieuwd naar de dieperliggende drijfveren van de mensen waarmee ik in contact kom. Ik ben er van overtuigd dat degene die binnen dit vak de juiste vragen stelt, het best zijn werk kan doen voor de kandidaat. Vanuit de informatie die je opdoet een ideale match maken, is een van de tofste dingen die er is! Om dit binnen de uitdagende en dynamische wereld van de IT te doen, maakt het alleen maar mooier.

Recruitment Consultant bij PHP Professionals

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij PHP Professionals. Binnen het team ben ik gestart als Resource Consultant en ondersteunde ik alle Recruiters binnen PHP Professionals met als doel het vinden van de beste kandidaten. Na het afronden van mijn voltijd studie Human Resource Management wist ik dat ik het hele plaatje wilde gaan beheersen: de beste matches maken tussen kandidaten en bedrijven! Graag zet ik als Recruitment Consultant bij PHP Professionals een bak energie en creativiteit in om samen (op de langere termijn) tot een mooi resultaat te komen.

Recruitment Consultant bij Frontend Professionals

Na het behalen van mijn bachelor Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de Vrije Universiteit ben ik met veel plezier begonnen bij Frontend Professionals als Recruitment Consultant. Ik heb het altijd interessant gevonden wat mensen motiveert en waarom ze bepaalde keuzes maken. Door mijn psychologie achtergrond kan ik de juiste vragen stellen om enerzijds erachter te komen wat voor kandidaat klanten zoeken en anderzijds wat de wensen zijn voor een nieuwe functie voor de kandidaten. Door echt de tijd te nemen voor dit proces kun je het verschil maken. Ik geloof erin dat bedrijven succesvoller zijn wanneer zij de juiste mensen aannemen die aansluiten bij hun cultuur en doelen. De ideale match is mijn doel en dit behalen geeft veel voldoening!

Recruitment Consultant bij Testing Professionals

Na mijn studie HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam en na werkervaring opgedaan te hebben in het juridische werkveld en het recruitment, ben ik bij Testing Professionals aan de slag gegaan als Recruitment Consultant. Hier sta ik voor de leuke uitdaging om de perfecte match te vinden tussen klanten en kandidaten binnen de Testing markt, iets waar ik enorm veel energie van krijg. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen om zowel klant als kandidaat te leren kennen, om zo een goede aansluiting op iemands behoeften en ambities te vinden. Naast mijn baan als Recruitment vind je mij vaak op de tennisbaan. Daarnaast ben ik ook Radio-DJ en presenteer ik een programma bij een lokaal radiostation.

Resource Consultant bij PHP Professionals

Mijn naam is Yasmin Polatci, 23 jaar en een nuchtere meid uit Noord-Holland. Ik ben werkzaam als Resource Consultant bij PHP Professionals. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van mijn studie Tourism Management. Hoewel deze baan als Resource Consultant niet aansluit op mijn studie, wist deze baan mij wel te enthousiasmeren. Ik ben een persoon die opzoek is naar uitdagingen en ik weet zeker dat deze functie mij daarbij gaat helpen. Ik vind het leuk om met mensen in gesprek te gaan en er achter te komen waar hun interesses liggen om op die manier de juiste baan voor ze te vinden

Resource Consultant bij Testing Professionals

Mijn naam is Natalia Piszke, een hardwerkende en enthousiaste dame. Dagelijks streef ik ernaar om mijn horizon te verbreden en bij Testing Professionals doe ik dit in de functie van Resource Consultant. Ik zit in mijn afstudeerjaar van de opleiding Human Resource Management waardoor deze baan mooi aansluit bij mijn interesses en ambities. In de functie van Resource Consultant streef ik ernaar om een bijdrage te kunnen leveren aan personen werkend in de Testing branche. Mijn drijfveer is daarom ook het bieden van hulp. In mijn vrije tijd houd ik ervan om actief bezig te zijn door te sporten, wandelen of andere nieuwe uitdagingen op te zoeken. Wellicht ben ik degene die jou kan helpen aan een nieuwe uitdaging in de Testing branche.

Recruitment Consultant bij .NET Professionals

Hoi, mijn naam is Tesse! Na het behalen van mijn HRM-bachelor heb ik de eerste stap in mijn carrière mogen zetten bij NGage Recruitment. Ik ben ontzettend enthousiast over deze uitdaging! Tijdens mijn studie heb ik ervaring mogen opdoen binnen mijn eigen recruitmentbedrijf. Mijn passie voor recruitment komt voort uit het willen klaar staan voor iedereen en het investeren in relaties. In mijn rol als Recruitment Consultant bij .NET Professionals vind ik het van belang om nauwkeurig te luisteren naar de wensen van zowel de klant als de kandidaat. Daarnaast streef ik graag naar een duurzame klant- en kandidaatrelatie. Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Resource Consultant bij Java Professionals

Ik ben Puck Pieterse, 21 jaar oud en werkzaam als Resource Consultant bij Java Professionals. Momenteel ben ik vierde jaars bachelor studente International Studies, waarbij ik me specialiseer in het continent Afrika. Ik ben altijd ontzettend nieuwsgierig geweest naar wat mensen beweegt en inspireert en deze functie sluit hier perfect op aan. Om naast mijn theoretische studie praktijk ervaring op te doen is voor mij heel waardevol en motiveert mij om elke werkdag nieuwe geschikte kandidaten te zoeken. “Work hard, play hard” is een motto de perfect aansluit bij de mentaliteit van NGage als bedrijf en mij als persoon, een perfecte match dus!

Resource Consultant PHP Professionals

Ik ben Isa Meyn en ik kom uit Monnickendam. Ik studeer Economics & Business Economics aan de UvA. Ik ben aan deze studie begonnen omdat ik de vakken economie, wiskunde en management & organisatie het leukste vond, deze drie worden gecombineerd in mijn studie.

Ik ben nauwkeurig en leergierig, en om mijn studie aan te vullen ben ik gestart als Resource Consultant bij PHP Professionals. Ik word enthousiast van het werken met mensen en daarom ben ik zo blij met deze baan, die voor mij het kantoorleven combineert met een vleugje sociaal. Verder ben ik ambitieus, hou ik van een grapje en ben ik niet vies van een uitdaging!  

Recruitment Consultant bij Frontend Professionals

Na het behalen van mijn bachelor International Hotel Management ben ik aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij NGage. Hier ben ik werkzaam voor het label Frontend Professionals.

Nieuwe mensen leren kennen, in contact staan met en dienstverlening is iets wat ik hartstikke leuk vind en wat mij met de paplepel is ingegoten. Zo ben ik in een sociale omgeving opgegroeid, waarbij mijn ouders thuis een camping en verschillende Bed & Breakfasts runnen. Ik hielp hier altijd bij en dit sociale aspect komt dubbel en dwars terug in mijn werk als recruiter.

Ben jij een Frontend of Javascript Developer? Dan leer ik jou natuurlijk ook graag kennen. Stuur me gerust een berichtje of geef een belletje voor een kennismaking!

Resource Consultant bij .NET Professionals

Mijn naam is Milou, ik ben 19 jaar oud en studeer Rechtsgeleerdheid aan de VU in Amsterdam. Naast mijn studie ben ik werkzaam als Resource Consultant bij .Net Professionals. Aangezien mijn studie erg theoretisch is vind ik het fijn om ook in praktijk ervaring op te kunnen doen. Ik ben gedreven en ambitieus en wordt graag uitgedaagd in mijn werk. Bij Ngage denk ik deze uitdaging te kunnen vinden in het zoeken van geschikte kandidaten en het schrijven van pakkende vacature teksten. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om hier aan de slag te gaan!