Terug naar het overzicht

"Wintersporten in Schladming met NGage Recruitment!"


30 januari, 2018

|

1 reactie

30 Januari was het weer zo ver: het jaarlijkse NGage wintersportuitje ging van start!

Voorgaande jaren zijn we naar de meer bekendere plaatsen gevlogen zoals Hinterglemm, Kaprun en Kitzbühel. Dit jaar stond het iets onbekendere ‘Schladming’ op de planning. Een mooi gebied dat bestaat uit meerdere, naast elkaar gelegen bergen waarbij je makkelijk van de ene- naar de andere berg kunt skiën. Daarnaast is de sfeer gezellig en zoals je van Oostenrijk kunt verwachten de après-ski fantastisch. Kortom denk ik dat we allemaal kunnen zeggen; ‘zeker een aanrader!’

Bij ons begon het feest dinsdag einde van de middag en vertrokken we vanaf het werk naar Schiphol om vanaf daar het vliegtuig te pakken naar Salzburg. Omdat het hotel in Schladming pas vanaf woensdag beschikbaar was, verbleven we de eerste nacht in een airport hotel vanwaar we de volgende ochtend vroeg met een bus werden opgehaald om uiteindelijk om 11u aan te komen in ons hotel. Eenmaal aangekomen hebben wij gelijk onze spullen gedropt, ons in de skikleding gehesen en gingen we op weg naar de pistes. We konden niet wachten om met de lift naar boven te gaan gezien het prachtig mooi weer was. De lucht was strak blauw en de verse sneeuw van de nacht ervoor lag op ons te wachten tot we er overheen zouden sjezen. Een ideale eerste dag voor de in totaal vier gezellige wintersport dagen.

Vanaf hier was het elke dag heerlijk skiën en gezellig gek doen met elkaar tijdens de après-ski! We kwamen er achter dat hier de Tenne staat, de grootste après-ski bar van Europa. Wij hadden hier nog nooit van gehoord, maar na één bezoekje vonden wij dit gelijk al een reuze aanrader. Vier verdiepingen groot, gezellige muziek inclusief een optreden van ons aller zeer bekende Duitse artiest: Melanie Müller!

Na vier dagen feest en gezelligheid was het al snel weer zaterdag en moesten we helaas weer terug naar huis. Ditmaal niet met het vliegtuig maar met de nachttrein die regelrecht vanuit Schladming direct door reed naar Amsterdam. Ondanks een kapotte locomotief was de rit prima. Één wagon was ingericht als bar, waar muziek werd gedraaid en welke gebruikt kon worden om te proosten op een geslaagde skivakantie.

Conclusie: we hebben genoten. Enkele collega’s waren voor het eerst mee en zo’n weekend is hiervoor ideaal om elkaar beter te leren kennen. Iedereen bedankt en op naar het volgende target!

Één reactie op “Wintersporten in Schladming met NGage Recruitment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*