Terug naar het overzicht

"Ons avontuur op Laracon EU 2018!"


10 september, 2018

|

0 reacties

30 en 31 augustus was het zover… Laracon 2018!

In de Kromhouthal in Amsterdam Noord kwamen uit alle hoeken van de wereld Laravel Developers bijeen om de laatste ontwikkelingen op het gebied van Laravel te horen en te zien. PHP Professionals was één van de trotse sponsoren van het evenement en 2 van onze Senior consultants, Bas Koppes en Kirsten Tol, waren namens ons bedrijf aanwezig. Zij stonden met een prachtige stand in de sponsor area, misschien heb je ze wel zien staan?

Naast PHP Professionals waren er nog een aantal interessante bedrijven te vinden in de sponsor area waaronder XMPL uit Joure,  Saxum uit Amsterdam, Code14 uit Rijssen en Inova Media uit Meijel.

Doel van onze aanwezigheid was enerzijds om ons bedrijf een gezicht te geven, maar ook om te zien wat er speelt in de PHP markt en in contact te komen met ontwikkelaars die gebruik maken van het Laravel Framework.

Volgens Bas en Kirsten waren het twee succesvolle dagen, mede door de ontspannen sfeer die er hing en het gemak waarop mensen naar onze stand toekwamen en het gesprek aangingen. Deze gesprekken werden uiteraard afgewisseld met een draai aan het prijzenrad, een lach en ijsjes van de Italiaanse ijskraam.

Wat verder opviel is dat er erg positief werd gesproken over de unconference room. Dit was een kleine zaal waar iedereen een presentatie mocht geven over een willekeurig onderwerp. Tal van sprekers meldden zich vrijwillig aan om hun kennis te delen en praktische tips en voorbeelden te geven.

Wij raden de conferentie dan ook sterk aan aan alle PHP Developers in Nederland. Zien we jou volgend jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*