Terug naar het overzicht

"NGAGE Recruitment goes Hamburg!"


14 februari, 2019

|

1 reactie

Afgelopen week was het weer zo ver. Het eerste NGAGE uitje van 2019.

Dit keer stond een weekend Hamburg op de agenda. Een weekend waar alle Recruiters enorm naar uitkeken.

Op vrijdagochtend hadden alle collega’s zich verzameld bij Amsterdam Centraal om daar, na een bezoekje aan de Starbucks, de trein te pakken naar Hamburg. De treinreis duurde 5,5 uur, maar door de gesprekken over Temptation Island, andere onbewoonde eilanden, kaartspelletjes en 30 Seconds stonden we voor ons gevoel in no-time op het station in Hamburg.

Na te hebben ingecheckt in het hotel (gelegen in Sankt Pauli) had iedereen ’s middags de tijd om de stad te verkennen. Een aantal collega’s kozen voor een stadswandeling langs het stadion, de Reeperbahn en de haven van Hamburg. Andere collega’s kozen voor een hapje, drankje en een fanatiek spelletje 30 Seconds in een café. Hier bleek dat de Chipmunks toch wel heel andere figuren zijn dan de Chippendales en dat Lance Armstrong nooit de maan heeft bezocht.

Nadat het hele team zich had opgemaakt voor de avond volgde een avondwandeling door de stad richting een steakhouse restaurant. Hier werden er burgers, schnitzels, spareribs, wijntjes en biertjes genuttigd voordat de avond echt kon beginnen. De avond begon in een typisch Hamburgs café. Met Duitse muziek, lokale biertjes en drankjes werd de avond op een feestelijke manier ingeluid. Vooral omdat Roy (Recruitment Consultant bij Frontend Professionals) zijn 26ste verjaardag vierde en Erik Wagemaker (ook werkzaam bij Frontend Professionals) stil stond bij zijn 5-jarig jubileum bij NGAGE Recruitment. Later die avond werd het typisch Hamburgse café ingeruild voor een discotheek aan de Reeperbahn waar de voetjes van de vloer gingen en er op de dansvloer ruimte werd gemaakt voor een traditioneel potje Limbo dansen.

Op zaterdag stond er weer een mooi programma op de planning. Om stipt 12:00u verzamelden alle collega’s zich in een eetcafé in het oude centrum van Hamburg. Na een kopje koffie, thee en een lekker stuk chocoladetaart was iedereen klaar om aan het dagprogramma te beginnen, namelijk Hunted. (Ook wel bekend van het TV-programma). De collega’s werden opgesplitst in een politie- en boeventeam. Aan de hand van foto-opdrachten en vragen door de stad kon het politieteam de jacht openen op het boeventeam. Na flink wat stressmomenten en zweetaanvallen bij het boeventeam is het dit team uiteindelijk gelukt om uit handen te blijven van het politieteam. Na deze actieve middag in het oude centrum van Hamburg keerde iedereen moe en voldaan terug naar het hotel om zich klaar te maken voor de avond.

Deze avond begon in een Aziatisch restaurant om vervolgens verderop in de stad te beginnen aan een paar foute uurtjes in een karaoketent. Krakers van Abba, S Club 7, Rick Astley, The Village People en André Hazes passeerden de revue. Met het schaamrood op de kaken holde iedereen naar Discotheek GaGa om zich in de VIP area in de watten te laten leggen. Ook hier gingen de voetjes van de vloer en in de late uurtjes keerde iedereen moe en voldaan terug naar het hotel.

Nadat iedereen zich op zondag had klaargemaakt voor de terugreis was er nog tijd over voor een Escape room. In een Escape room in James Bond thema gingen twee teams de uitdaging aan om binnen 1 uur postzegels uit een museum te stelen. Uiteindelijk wisten beide teams binnen het uur de opdracht te volbrengen en wist een team 20 min. voor eindtijd de opdracht af te ronden. Met deze eer op zak stapte iedereen moe en voldaan op het vliegtuig en was het NGAGE weekend in Hamburg tot een einde gekomen.

Één reactie op “NGAGE Recruitment goes Hamburg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*