Terug naar het overzicht

"Kerstsfeer op kantoor creëren? Zo doe je het!"


13 december, 2019

|

0 reacties

Kerst NGage

Een gezellige kerstsfeer creëren op kantoor? Het is nog niet te laat! NGage heeft afgelopen week het kantoor in kerstsferen laten versieren en het eindresultaat is weer geweldig. Benieuwd wat jij kunt doen om het kantoor in kerstsferen te brengen? Lees hier onze tips!

Kerstboom
Bij kerst hoort natuurlijk een kerstboom. Probeer eens wat anders dan kerstballen, zoals kerstmutsen en cadeaus in de boom. Kost het te veel tijd en werk om dit te doen? Laat het doen! Tegenwoordig kun je zelfs kerstbomen in alle soorten, kleuren en maten bij bedrijven huren én laten decoreren. NGage schakelt ieder jaar de vakkundige dames van Verena Machtel in om de kerstdecoraties op kantoor te verzorgen en ook dit jaar hebben zij er weer een prachtig kantoor van gemaakt!

Heb je geen plek voor een enorme kerstboom? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een kleinere kerstboom: deze zijn schattig, nemen weinig ruimte in en een stuk sneller versierd. Deze kun je overal plaatsen, bij ons staan de kerstboompjes bijvoorbeeld op ieder bureau.

Kerstdecoratie
Kerstslingers, kerstkransen, kersthoepels, kerstmanpoppen, zuurstokken: niets is te veel met kerst. Kijk bijvoorbeeld op dit Pinterest bord voor wat inspiratie voor originele kerstdecoratie op kantoor.

Ook met een kleiner budget kun je een kerstsfeer creëren op werk. Wat kerstballen of wat in de natuur gevonden dennenappels in een glazen vaas of strooien op werk kan al veel doen.

Het inrichten van het kantoor voor de kerstdagen hoeft niet per se een compleet dagdeel te zijn en hoef je ook zeker niet aan 1 persoon over te laten. Een pauze van een uur is al heel wat om samen met alle collega’s wat kerstversieringen op te hangen. Bovendien is het leuk om te doen, een goede teambuilding en stress verlagend.

Foute kersttruien
Daag jouw collega’s uit met een foute kersttruien en/of kerstsokken dag. Wie heeft de meest foute kersttrui? Niet alleen comfortabel, maar ook erg grappig. Als je dit tijdens de vrijmibo of een ander sociaal moment doet zijn er direct genoeg leuke gespreksonderwerpen. Vervang thee en koffie voor warme chocolademelk met slagroom en vergeet geen kerstmutsen voor iedereen uit te delen!

Kerstborrel
Tijdens het vieren van kerst op kantoor hoort ook een kerstborrel. Een kerstborrel organiseren aan het einde van het jaar is vooral goed om aan collega’s, werknemers en relaties te laten weten dat ze gewaardeerd worden voor hun harde werk, inzet en vertrouwen het afgelopen jaar met oog op het komende jaar.

 

Dat je moet werken, is zo erg nog niet rond de kerstdagen. Met een lekkere kerst afspeellijst of de Top 2000 kom je ook helemaal in de kerstsfeer. Fijne werk- en feestdagen!

Wil jij ook werken bij het gezelligste bedrijf in Hoorn? Bekijk dan onze vacaturepagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*