Terug naar het overzicht

"Kerstfeest bij NGage Recruitment!"


24 december, 2019

|

0 reacties

Het jaar 2019 komt ten einde en de feestdagen staan voor de deur! Bij NGage Recruitment is het jaar gezellig afgesloten met alle collega’s voordat de kerstvakantie aanbreekt.

Vacaturetraining

Afgelopen vrijdag, 20 december, was het kerstuitje bij NGage Recruitment. ’s Ochtends was iedereen nog hard aan het werk en heeft het Resourceteam van NGage een vacaturetraining gekregen. Deze werd gegeven door Malique Steenbrink en was zeer geslaagd. Tijdens de vacaturetraining heeft het Resourceteam gezamenlijk nagedacht over hoe de schrijfstijl binnen vacatures aantrekkelijker gemaakt kan worden voor de doelgroep. Verder zijn er tips & tricks gegeven om de vacatures beter leesbaar te maken en beter vindbaar te krijgen. De ontvangen tips zullen vanaf nu zeker worden ingezet wanneer er een vacature geschreven wordt.

Kerstlunch

Om half 1 werden alle computers afgesloten en was iedereen klaar voor de goed verzorgde kerstlunch. De tafels stonden vol lekkernij, verse broodjes, croissantjes, kerststol, salades, eitjes en heerlijk beleg. Tijdens de kerstlunch is stilgestaan bij alle ondernomen activiteiten van 2019. Zo heeft het kantoor van NGage weer een mooie verbouwing gehad, is het team naar Hamburg afgereisd, hebben ze een prachtige bruiloft gehad van een collega en heeft het team enorm veel plezier gehad op de kermis in Volendam.

Tafeltennisstrijd

Na de lunch werd het kantoor omgetoverd voor een tafeltennistoernooi. Met wel vier tafels en dertien fanatieke teams werd het strijden voor de felbegeerde prijs. De teams namen het tegen elkaar op en hebben alles uit de kast gehaald. Op het moment dat een team even geen wedstrijd hoefde te spelen konden zij oefenen op de automatische tafeltennistafel of scheidsrechter spelen. Anders kon je je collega’s aanmoedigen. De felbegeerde prijs; een Decemberlot en een Champagnefles Celebrations zijn gewonnen door team 1: Jacco en Josiene!

Dineren in de Hoofdtoren

Na het tafeltennistoernooi was het tijd voor iedereen om zich klaar te maken voor het diner. De makeuptassen kwamen op tafel en de nette overhemden werden tevoorschijn gehaald. Hierna kwam langzaam aan de aanhang binnengelopen en werd er gezellig een drankje gedaan voordat we naar de Hoofdtoren liepen. Hier aangekomen werden we naar onze tafel begeleid en konden we onder het genot van een driegangendiner de dag goed afsluiten.

We kijken met veel plezier terug op afgelopen jaar en hebben enorm genoten met het hele team. Op naar een goed en mooi 2020 met weer veel nieuwe verhalen, veel gelach en gezelligheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*