Terug naar het overzicht

"Heel NGage ge-Wipe-Out"


21 juli, 2020

|

0 reacties

Op sociaal gebied zijn het nog steeds niet de meest makkelijke tijden. Ondanks dat sinds juli de helft van de collega’s weer op kantoor werkt, mist iedereen toch de vertrouwde drukke vibe die normaal op kantoor te vinden is. 

Om iedereen weer een positieve energie boost te geven mocht NGAGE Recruitment op vrijdag 17 juli het adrenalinepeil even omhooggooien met een teamuitje. Ewerd gekeken naar een Corona-proof uitje waarbij er een toffe activiteit gedaan kon worden, maar wel op een verantwoorde manier: De Wipe-Out baan in Tiel voldeed hieraan! Vanwege alle Corona-maatregelen dus wel nét wat anders dan normaal, maar iedere NGAGE’er is wel op een van de onderdelen van het parcours in Tiel ge-Wipe-Out!  

Voor sommigen is Wipe-Out een bekend concept, maar voor degenen die dat niet weten: Wipe-Out is een parcours waarbij je onderweg meerdere obstakels tegenkomt waarover je moet springen, onderdoor moet duiken en moet ontwijken. Behendigheid en snelheid staan centraal, want voor je het weet wint het obstakel en vlieg je het water in. Het is een Amerikaans concept (televisieprogramma) waarvan maar 1 terrein in Nederland dé officiële Endemol licentie heeft – welke wij natuurlijk wilden testen! In alle voorpret was er al ingezet op wie van NGAGE het meeste talent zou hebben. Wie zal er het hoogst vliegen op de Blob? Wie zal er het langst blijven staan op de Sweeper? Of nog mooier, wie maakt de mooiste smakkers op de Big Red Balls? 

Na 1,5 uur rijden met de bus en een hoop jeuk van de mondkapjes later, konden wij ons melden op het terrein. Snel omkleden, wat uitleg, de groep verdelen en daar gingen we! Er werd veel van ons gevraagd en het aantal blauwe plekken steeg met de tijd die verstreek. Uiteindelijk heeft (bijna) iedereen zichzelf heel gehouden. Nadat alle obstakels getrotseerd waren pakten nog een aantal mannen de Killer Surf glijbaan mee. Na een middag in het koude water gezwommen te hebben kwam het zonnetje precies op tijd door om neer te strijken bij de BBQ. 

Bij de BBQ kreeg iedere NGAGE’er een mooi aandenken ter ere van het 10-jarige bestaan van NGAGE Recruitment. Eerder op de dag hadden de heren al een mooschilderij ontvangen als verrassing, dus een reden om te proosten was er zeker! Nadat iedereen voldaan had nagezeten en heel wat rozige gezichten later stapte iedereen weer in de bus om en de nodige plaatjes werden uit de speakers geblazen. Na het uitstappen ging iedereen zijn eigen weg, waar door enkele collega’s nog wat nodige potjes tinkerboxen gespeeld zijn om af te zakken op kantoor.  

Ondanks alle regels en veel thuiswerken was dit weer een enorm geslaagde dag om op terug te kijken. Alle collega’s bij elkaar is op kantoor (nog) niet mogelijk en erg mooi dat we zo tóch weer samen van een geslaagd zomeruitje hebben genoten! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*