Terug naar het overzicht

"Een nieuw jaar, een vernieuwd kantoor!"


22 januari, 2019

|

0 reacties

Vrijdag 4 januari was het zo ver: de opening van ons vernieuwde kantoor op de Lambert Melizsweg te Hoorn. In acht jaar tijd is NGage uitgegroeid tot dé partner in IT werving en selectie in Nederland en interne groei was daarom onontkoombaar. Na meerdere kantoren te hebben bezet, zitten we al enkele jaren in een pand met prachtig uitzicht over het Markermeer. Het afgelopen half jaar is er hard gewerkt om enerzijds het huidige kantoor een nieuwe, frissere uitstraling te geven en anderzijds om de extra verdieping die we erbij hebben gekregen, volledig in te richten. We zijn hier dan ook ontzettend trots op!

Niet alleen het aantal werkplekken is toegenomen en hebben we nu een echte entree, maar ook zijn de vergaderruimten onder handen genomen. De benedenverdieping is gepromoveerd tot lunch- en ontspanningsruimte en er hangen nu meerdere tv-schermen door het pand om op de hoogte te blijven van elkaars successen.

Tijdens de opening hebben we hier met zijn allen op geproost en het resultaat mag er zeker zijn. Onze (oud-)collega’s en hun families werden met een glas bubbels verwelkomt en met een mooie speech, een goede cateraar en veel gezelligheid was de avond veel te snel voorbij. Check vooral de collage van foto’s hierboven!

De rust is ondertussen teruggekeerd hier op kantoor. De feestdagen zijn voorbij, de decoraties zijn weggehaald en er zijn weer vier nieuwe collega’s bij ons gestart. Dit is ook hoe NGage zich nog steeds typeert: als een groeiend bedrijf dat zich verder blijft ontwikkelen dankzij een gedreven en enthousiast team dat houdt van gezelligheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*