Blog

Bij NGage Recruitment maken we ontzettend veel mee.
Blijf via onze blogpagina op de hoogte van al onze leuke verhalen.

"Scoren voor Inloophuis Pisa: NGage & Hovocubo"


27 september, 2021

|

0 reacties

Scoren voor Inloophuis Pisa

Wat is Scoren voor Inloophuis Pisa? Zoals sommige van jullie misschien al voorbij hebben zien komen zet NGage Recruitment zich al een aantal maanden in voor Inloophuis Pisa. Inloophuis Pisa kenmerkt zich als gastvrij en bovenal warm huis, waar mensen uit West-Friesland die op wat voor manier dan ook te maken krijgen met kanker terecht … Lees meer Scoren voor Inloophuis Pisa: NGage & Hovocubo

"Wat doet een Recruiter nou eigenlijk?"


22 juli, 2021

|

0 reacties

Wat doet een recruiter nou eigenlijk

Wat doet een Recruiter nou eigenlijk? Tegenwoordig zijn recruitment vacatures niet meer weg te denken uit je LinkedIn-timeline, maar wat houdt het vak recruitment precies in? En, past het misschien bij jou? Als Recruiter ben je expert op het gebied van werving en selectie. Je verbindt mensen en banen aan elkaar. Weten waarom dat zo … Lees meer Wat doet een Recruiter nou eigenlijk?

"Geld Inzamelen voor Inloophuis Pisa"


4 juni, 2021

|

2 reacties

Geld Inzamelen voor Inloophuis Pisa Geld inzamelen voor een goed doel stond al een tijdje op de planning, maar hoe kies je dit goede doel? Al snel wisten we dat we ons wilden gaan inzetten voor een lokaal doel dat letterlijk en figuurlijk dicht bij ons staat. Dat is gelukt, want Inloophuis Pisa is om … Lees meer Geld Inzamelen voor Inloophuis Pisa

"Kilometervergoeding of Thuiswerkvergoeding?"


26 mei, 2021

|

0 reacties

Reiskostenvergoeding _Thuiswerkvergoeding

Kilometervergoeding of Thuiswerkvergoeding? Vaste kilometervergoeding of thuiswerkvergoeding, waar heb je als Recruiter recht op in 2021? Sinds de coronacrisis is ons werkleven behoorlijk veranderd. Van de een op de andere dag werd thuiswerken de norm en hoewel dit binnen recruitment geen nieuw concept is, was het toch even wennen. Het thuiswerken zorgde voor een significante … Lees meer Kilometervergoeding of Thuiswerkvergoeding?

"Heel NGage ge-Wipe-Out"


21 juli, 2020

|

0 reacties

Op sociaal gebied zijn het nog steeds niet de meest makkelijke tijden. Ondanks dat sinds juli de helft van de collega’s weer op kantoor werkt, mist iedereen toch de vertrouwde drukke vibe die normaal op kantoor te vinden is.  Om iedereen weer een positieve energie boost te geven mocht NGAGE Recruitment op vrijdag 17 juli het adrenalinepeil even omhooggooien met een teamuitje. Er werd gekeken naar een Corona-proof uitje waarbij … Lees meer Heel NGage ge-Wipe-Out

"Ski avonturen in Zell am See!"


24 februari, 2020

|

0 reacties

Het wintersportseizoen is al even van start en Ngage Recruitment kon natuurlijk dit jaar niet achterblijven. Waar we vorig jaar nog aan het struinen waren door de mooie Duitse stad Hamburg, ging de reis dit jaar naar het sneeuwrijke en sprookjesachtige Zell am See. Ons avontuur begon in het centrum van Hoorn. In koffertjespolonaise begaven … Lees meer Ski avonturen in Zell am See!

"Kerstfeest bij NGage Recruitment!"


24 december, 2019

|

0 reacties

Het jaar 2019 komt ten einde en de feestdagen staan voor de deur! Bij NGage Recruitment is het jaar gezellig afgesloten met alle collega’s voordat de kerstvakantie aanbreekt. Vacaturetraining Afgelopen vrijdag, 20 december, was het kerstuitje bij NGage Recruitment. ’s Ochtends was iedereen nog hard aan het werk en heeft het Resourceteam van NGage een … Lees meer Kerstfeest bij NGage Recruitment!

"Kerstsfeer op kantoor creëren? Zo doe je het!"


13 december, 2019

|

0 reacties

Kerst NGage

Een gezellige kerstsfeer creëren op kantoor? Het is nog niet te laat! NGage heeft afgelopen week het kantoor in kerstsferen laten versieren en het eindresultaat is weer geweldig. Benieuwd wat jij kunt doen om het kantoor in kerstsferen te brengen? Lees hier onze tips! Kerstboom Bij kerst hoort natuurlijk een kerstboom. Probeer eens wat anders … Lees meer Kerstsfeer op kantoor creëren? Zo doe je het!

"Kirsten bezocht de bootcamp Sourcing & Searching: wat heeft zij geleerd?"


2 december, 2019

|

0 reacties

NGage Sourcing & Searching

Dat het wereldwijde web vol staat met zin en onzin is iedereen wel bekend. Wanneer je gaat ‘surfen’ duurt het soms even voordat je de juiste pagina of content hebt gevonden. Gelukkig bestaan er tal van technieken om ervoor te zorgen dat je snel de informatie vindt die voor jou relevant is. Binnen het Recruitment … Lees meer Kirsten bezocht de bootcamp Sourcing & Searching: wat heeft zij geleerd?

"Uitzicht op een (toekomstig) stadsstrand in Hoorn? NGage heeft het!"


25 november, 2019

|

0 reacties

Uitzicht Ngage op Stadsstrand Hoorn

Begin oktober is het dan eindelijk begonnen: het aanmaken van de oeverdijk die van schouwburg Het Park tot aan Schardam loopt. De gemeente Hoorn werkt de komende jaren aan de komst van een groot stadsstrand van 130 meter breed en 1 kilometer lang. Het kantoor van NGage Recruitment kijkt uit op het Markermeer waardoor wij … Lees meer Uitzicht op een (toekomstig) stadsstrand in Hoorn? NGage heeft het!