Blog

Bij NGage Recruitment maken we ontzettend veel mee.
Blijf via onze blogpagina op de hoogte van al onze verhalen.

"NGage Recruitment houdt van Hoorn!"


3 juni, 2019

|

0 reacties

Wij als team van NGage Recruitment zijn trots op onze locatie aan het Markermeer in Hoorn en delen deze liefde voor onze locatie graag met onze bloglezers! Een stukje geschiedenis Hoorn heeft een rijke geschiedenis. Volgens een Friese legende werd de stad al in 716 gesticht door een stiefzoon van koning Radboud en in de … Lees meer NGage Recruitment houdt van Hoorn!

"NGAGE Recruitment goes Hamburg!"


14 februari, 2019

|

1 reactie

Afgelopen week was het weer zo ver. Het eerste NGAGE uitje van 2019. Dit keer stond een weekend Hamburg op de agenda. Een weekend waar alle Recruiters enorm naar uitkeken. Op vrijdagochtend hadden alle collega’s zich verzameld bij Amsterdam Centraal om daar, na een bezoekje aan de Starbucks, de trein te pakken naar Hamburg. De treinreis duurde … Lees meer NGAGE Recruitment goes Hamburg!

"Een nieuw jaar, een vernieuwd kantoor!"


22 januari, 2019

|

0 reacties

Vrijdag 4 januari was het zo ver: de opening van ons vernieuwde kantoor op de Lambert Melizsweg te Hoorn. In acht jaar tijd is NGage uitgegroeid tot dé partner in IT werving en selectie in Nederland en interne groei was daarom onontkoombaar. Na meerdere kantoren te hebben bezet, zitten we al enkele jaren in een … Lees meer Een nieuw jaar, een vernieuwd kantoor!

"Een dag als IT Recruitment Consultant bij NGage Recruitment"


16 oktober, 2018

|

0 reacties

“Recruitment is een lifestyle” zegt één van de eigenaren van NGage Recruitment. Er komt zo ongelofelijk veel bij kijken! Toch denken er niet veel mensen aan om zelf als recruiter aan de slag te gaan, terwijl het juist één van de leukste, meest uitdagende en afwisselende beroepen ter wereld is! Hoe ziet een dag als Recruitment … Lees meer Een dag als IT Recruitment Consultant bij NGage Recruitment

"Ons avontuur op Laracon EU 2018!"


10 september, 2018

|

0 reacties

30 en 31 augustus was het zover… Laracon 2018! In de Kromhouthal in Amsterdam Noord kwamen uit alle hoeken van de wereld Laravel Developers bijeen om de laatste ontwikkelingen op het gebied van Laravel te horen en te zien. PHP Professionals was één van de trotse sponsoren van het evenement en 2 van onze Senior … Lees meer Ons avontuur op Laracon EU 2018!

"Wintersporten in Schladming met NGage Recruitment!"


30 januari, 2018

|

1 reactie

30 Januari was het weer zo ver: het jaarlijkse NGage wintersportuitje ging van start! Voorgaande jaren zijn we naar de meer bekendere plaatsen gevlogen zoals Hinterglemm, Kaprun en Kitzbühel. Dit jaar stond het iets onbekendere ‘Schladming’ op de planning. Een mooi gebied dat bestaat uit meerdere, naast elkaar gelegen bergen waarbij je makkelijk van de … Lees meer Wintersporten in Schladming met NGage Recruitment!