Blog

Bij NGage Recruitment maken we ontzettend veel mee.
Blijf via onze blogpagina op de hoogte van al onze verhalen.

"Heel NGAGE ge-Wipe-Out"


21 juli, 2020

|

0 reacties

Op sociaal gebied zijn het nog steeds niet de meest makkelijke tijden. Ondanks dat sinds juli de helft van de collega’s weer op kantoor werkt, mist iedereen toch de vertrouwde drukke vibe die normaal op kantoor te vinden is.  Om iedereen weer een positieve energie boost te geven mocht NGAGE Recruitment op vrijdag 17 juli het adrenalinepeil even omhooggooien met een teamuitje. Er werd gekeken naar een Corona-proof uitje waarbij … Lees meer Heel NGAGE ge-Wipe-Out

"Ski avonturen in Zell am See!"


24 februari, 2020

|

0 reacties

Het wintersportseizoen is al even van start en Ngage Recruitment kon natuurlijk dit jaar niet achterblijven. Waar we vorig jaar nog aan het struinen waren door de mooie Duitse stad Hamburg, ging de reis dit jaar naar het sneeuwrijke en sprookjesachtige Zell am See. Ons avontuur begon in het centrum van Hoorn. In koffertjespolonaise begaven … Lees meer Ski avonturen in Zell am See!

"Kerstfeest bij NGage!"


24 december, 2019

|

0 reacties

Het jaar 2019 komt ten einde en de feestdagen staan voor de deur! Bij NGage Recruitment is het jaar gezellig afgesloten met alle collega’s voordat de kerstvakantie aanbreekt. Vacaturetraining Afgelopen vrijdag, 20 december, was het kerstuitje bij NGage Recruitment. ’s Ochtends was iedereen nog hard aan het werk en heeft het Resourceteam van NGage een … Lees meer Kerstfeest bij NGage!

"Kerstsfeer op kantoor creëren? Zo doe je het!"


13 december, 2019

|

0 reacties

Kerst NGage

Een gezellige kerstsfeer creëren op kantoor? Het is nog niet te laat! NGage heeft afgelopen week het kantoor in kerstsferen laten versieren en het eindresultaat is weer geweldig. Benieuwd wat jij kunt doen om het kantoor in kerstsferen te brengen? Lees hier onze tips! Kerstboom Bij kerst hoort natuurlijk een kerstboom. Probeer eens wat anders … Lees meer Kerstsfeer op kantoor creëren? Zo doe je het!

"Kirsten van Ngage bezocht de bootcamp Sourcing & Searching: wat heeft zij geleerd?"


2 december, 2019

|

0 reacties

NGage Sourcing & Searching

Dat het wereldwijde web vol staat met zin en onzin is iedereen wel bekend. Wanneer je gaat ‘surfen’ duurt het soms even voordat je de juiste pagina of content hebt gevonden. Gelukkig bestaan er tal van technieken om ervoor te zorgen dat je snel de informatie vindt die voor jou relevant is. Binnen het Recruitment … Lees meer Kirsten van Ngage bezocht de bootcamp Sourcing & Searching: wat heeft zij geleerd?

"Uitzicht op een (toekomstig) stadsstrand? NGage heeft het!"


25 november, 2019

|

0 reacties

Uitzicht Ngage op Stadsstrand Hoorn

Begin oktober is het dan eindelijk begonnen: het aanmaken van de oeverdijk die van schouwburg Het Park tot aan Schardam loopt. De gemeente Hoorn werkt de komende jaren aan de komst van een groot stadsstrand van 130 meter breed en 1 kilometer lang. Het kantoor van NGage Recruitment kijkt uit op het Markermeer waardoor wij … Lees meer Uitzicht op een (toekomstig) stadsstrand? NGage heeft het!

"NGage Recruitment houdt van Hoorn!"


3 juni, 2019

|

0 reacties

Wij als team van NGage Recruitment zijn trots op onze locatie aan het Markermeer in Hoorn en delen deze liefde voor onze locatie graag met onze bloglezers! Een stukje geschiedenis Hoorn heeft een rijke geschiedenis. Volgens een Friese legende werd de stad al in 716 gesticht door een stiefzoon van koning Radboud en in de … Lees meer NGage Recruitment houdt van Hoorn!

"NGAGE Recruitment goes Hamburg!"


14 februari, 2019

|

1 reactie

Afgelopen week was het weer zo ver. Het eerste NGAGE uitje van 2019. Dit keer stond een weekend Hamburg op de agenda. Een weekend waar alle Recruiters enorm naar uitkeken. Op vrijdagochtend hadden alle collega’s zich verzameld bij Amsterdam Centraal om daar, na een bezoekje aan de Starbucks, de trein te pakken naar Hamburg. De treinreis duurde … Lees meer NGAGE Recruitment goes Hamburg!

"Een nieuw jaar, een vernieuwd kantoor!"


22 januari, 2019

|

0 reacties

Vrijdag 4 januari was het zo ver: de opening van ons vernieuwde kantoor op de Lambert Melizsweg te Hoorn. In acht jaar tijd is NGage uitgegroeid tot dé partner in IT werving en selectie in Nederland en interne groei was daarom onontkoombaar. Na meerdere kantoren te hebben bezet, zitten we al enkele jaren in een … Lees meer Een nieuw jaar, een vernieuwd kantoor!

"Een dag als IT Recruitment Consultant bij NGage Recruitment"


16 oktober, 2018

|

0 reacties

“Recruitment is een lifestyle” zegt één van de eigenaren van NGage Recruitment. Er komt zo ongelofelijk veel bij kijken! Toch denken er niet veel mensen aan om zelf als recruiter aan de slag te gaan, terwijl het juist één van de leukste, meest uitdagende en afwisselende beroepen ter wereld is! Hoe ziet een dag als Recruitment … Lees meer Een dag als IT Recruitment Consultant bij NGage Recruitment